top of page
  • LAMAIEUTICA_XXSS-01
  • LAMAIEUTICA_XXSS-02

Carla Torres Danés

Diploma en High Education in Theatre Studies per Rose Bruford College-University of Manchester, Grau en Educació Social per la Facultat Pere Tarrés - Ramon Llull i Diploma en Doblatge per la Escuela de Doblaje de Bcn. Formada en dansa a Rosita Mauri i Laura Mas; en art dramàtic al Col·legi de Teatre, entre d’altres; i en direcció i dramatúrgia a Eòlia i a l’Obrador Internacional de Dramatúrgia/Sala Beckett, on es segueix formant en l’actualitat.

D’entre els seus darrers treballs, destaquen: La libreta de Sebastián (dir. M. Vinuesa, 2019, Filmin), com a actriu; OzarkStar Wars-Las Guerras ClonCreedme i Stranger Things, com a actriu de doblatge; Qüestió d’honor, de Hübner (Dau al Sec, 2019-20-21); Tus 4, mis 11, de J. Eme Vázquez (Teatro La Capilla, México, 2020), com a directora; i Nausée (La Badabadoc 2021) i Las Bellacas (Teatreneu, 2021) com a dramaturga i directora.

  • LAMAIEUTICA_XXSS-01
  • LAMAIEUTICA_XXSS-02

Mireia Isal

Graduada en traducció i interpretació (anglès i llengua de signes catalana) per la Universitat Pompeu Fabra. El seu primer contacte amb les arts escèniques de manera professional comença el 2014, quan entra a formar part de BamBú cia de teatre. 

Ha actuat com a actriu en llengua de signes catalana i espanyola en obres de BamBú cia de teatre (Anònim Venecià, Contes contra el maltractament a la gent gran, Dorms? El mirador de les paraules que no puc dir) i ha participat en festivals com el Festival de los 10 sentidos (La Nau, València, 2016) i L’art impossible (Mercat de les flors, Barcelona 2017). 

Ha realitzat la producció de les obres Nausée (La Badabadoc 2018-2021), Las Bellacas (Teatreneu, 2021) de Carla Torres Danés i Qüestió d'honor (Dau al Sec, 2019-20-21) de Lutz Hübner.

bottom of page