• LAMAIEUTICA_XXSS-01
  • LAMAIEUTICA_XXSS-02

Carla Torres Danés

Diploma en High Education in Theatre Studies per Rose Bruford College-University of Manchester, Grau en Educació Social per la Facultat Pere Tarrés - Ramon Llull i Diploma en Doblatge per la Escuela de Doblaje de Bcn. Formada en dansa a Rosita Mauri i Laura Mas; en art dramàtic al Col·legi de Teatre, entre d’altres; i en direcció i dramatúrgia a Eòlia i a l’Obrador Internacional de Dramatúrgia/Sala Beckett, on es segueix formant en l’actualitat.

D’entre els seus darrers treballs, destaquen: La libreta de Sebastián (dir. Pep Ribas, 2019), com a actriu; Ozark, Star Wars-Las Guerras Clon, Creedme i Stranger Things, com a actriu de doblatge; Qüestió d’honor, de Hübner, com a directora (Dau al Sec, 2019); i la propera estrena de Carrousel (o l’avarament de la balena), com a directora i dramaturga (Escenari Brossa, 2020).

  • LAMAIEUTICA_XXSS-01
  • LAMAIEUTICA_XXSS-02

Mireia Isal

Graduada en traducció i interpretació (anglès i llengua de signes catalana) per la Universitat Pompeu Fabra. El seu primer contacte amb les arts escèniques de manera professional comença el 2014, quan entra a formar part de BamBú cia de teatre. 

Ha actuat com a actriu en llengua de signes catalana i espanyola en obres de BamBú cia de teatre, i ha participat en festivals com el Festival de los 10 sentidos (La Nau, València, 2016) i L’art impossible (Mercat de les flors, Barcelona 2017).

Ha realitzat la producció d'algunes de les obres de BamBú cia de teatre, de Nausée (2018) de Carla Torres Danés, de Qüestió d'honor (2019) de Lutz Hübner, i de Carrousel (o l’avarament de la balena) (2020) de Carla Torres Danés.